Musiikki-improvisaatioteatteri Sointi etsii uusia esiintyjiä!

Sointi on v. 2021 perustettu improvisaatioteatterikollektiivi, joka on keskittynyt musiikkinumeroiden ja musiikillisten tarinoiden improvisointiin. Esiintymistoimintaamme kuuluvat pitkät improvisoidut musikaalit sekä lyhyen formaatin esitykset tilauksesta. Soinnin jäsenet ovat teatterin, musiikin ja tanssin ammattilaisia sekä pitkän linjan tekijöitä. Soinnin esiintyjille ei makseta palkkaa, mutta mahdollisia esiintymiskorvauksia voidaan jakaa.

Koulutamme jäseniämme jatkuvasti Iso-Britanniassa esiintyvän Showstopper - the improvised musical -ryhmän sekä suomalaisten improvisaation ammattilaisten valmennuksessa. Harjoittelemme säännöllisesti maanantai-iltaisin Helsingin Hakaniemessä. Kolmen tunnin mittaisten viikkotreenien lisäksi vuoden aikana on muutama harjoitusviikonloppu sekä mahdollisia lisätreenejä ennen esiintymisiä.

Uusilta esiintyjiltämme toivomme hyvää laulutaitoa, improvisaatioteatterin perustaitojen hallintaa ja erityisesti valmiutta lauluimprovisaatioon yhdessä ja yksin. Käytämme musiikkinumeroissamme stemmalaulua ja liikettä, ja valmiudet harmonioiden improvisointiin, tanssiin ja musiikin inspiroimaan liikkumiseen ovat myös tärkeitä. Pitkän improvisaation osaaminen ja kokemus ovat eduksi. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja pidämme tärkeänä esiintyjien mahdollisuutta sitoutua ryhmän toimintaan. Tällä kertaa etsimme erityisesti esiintyjiä, joiden ääniala on välillä basso - tenori.

Jos kiinnostuksesi heräsi ja saattaisit olla etsimämme henkilö, lähetä meille 12.9. klo 19 mennessä cv:si, ääninäytteesi sekä lyhyt hakemusteksti, jossa esittelet itsesi ja kerrot, miksi olet kiinnostunut Soinnin jäsenyydestä. Ääninäyte voi olla esimerkiksi puhelimella äänitetty/kuvattu video-tai äänitiedosto, jolla laulat jonkun tunnetun kappaleen, jossa on selkeä melodia. Tiedoston voi lähettää sähköpostin liitteenä tai linkkinä.

Hakemusten perusteella kutsumme esiintyjiä ma 19.9. pidettäviin rekrytreeneihin, joissa teemme yhdessä musiikki-improvisaatioharjoituksia. Tilaisuuden ja sitä seuraavan haastattelun perusteella valitsemme ryhmän uudet jäsenet. Annamme mielellämme lisätietoja, jos herää kysymyksiä.

Hakemukset ja mahdolliset lisätietokysymykset osoitteeseen info@improvisointi.fi

Hakuaika 12.9.2022 klo 19 saakka

Rekrytreenit (kutsusta) 19.9.2022 klo 15.30-20.30 välisenä aikana

Etähaastattelut (kutsusta) 20.-30.9.2022