Esiintyjät

Anna Vainio

Anna Vainio

Anna on monipuolinen esiintyjä, jonka innostus improvisoituihin musikaaleihin syttyi Lontoossa. Hän on valmistunut näyttelijäksi Guildford School of Actingista ja perehtynyt musikaali-improvisaatioon Showstopper - the improvised musical -ryhmän opissa. Anna on kunnon tehopakkaus ja aina positiivinen ilopilleri. Hänen esiintymisessään näkyy aina huikea energia ja suuri rakkaus musiikki-improvisaatiota kohtaan.

Venla Sandgren

Venla Sandgren

Venla on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja. Hän on lisäksi kehomuusikko, steppitanssija, impro-ohjaaja ja vuorovaikutuskouluttaja. Venla on kerännyt tanssi- ja musiikkioppia ympäri maailmaa aina Brasiliaa, USA:ta ja Balia myöten. Hänen lempieläimensä on kissa, ja asennemimmeistä esiin nousee esikuvana mm. anarkistinen Peppi Pitkätossu. Venla ei pidä: ihmisistä, jotka roskaavat. Hän pitää: leikkisyydestä ja hymyilevistä bussikuskeista. Hänen muihin osaamisalueisiinsa kuuluvat mm. ratsastus, ääni-improvisaatio ja erikoiskahvien maistelu.

Anna Stenberg

Anna Stenberg

Anna on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta. Hän on valovoimainen esiintyjä, joka inspiroituu esim. Ronja Ryövärintyttären positiivisesta tavasta raivota ihan täysillä ja huutaa kevättä tervetulleeksi täyttä kurkkua. Anna työskentelee freelance-tanssijana erilaisissa kokoonpanoissa ja produktioissa nykytanssin ja teatterin kentällä. Välillä Anna kaipaa enemmän vauhtia, useimmiten kuitenkin rauhallisen kaunista hitautta ja analyysia.

Veli Peltola

Veli Peltola

Veli on taitava improlaulaja, jonka riimittelytaidot pääsevät välillä esille myös hänen räppäävän alter egonsa Dr. Velin muodossa. Päivänsä hän käyttää data scientistin hommissa, ja vapaa-ajallaan tämä monilahjakkuus soittaa klarinettia ja pianoa, tekee sovituksia erilaisille kokoonpanoille funk-bändistä salonkiorkesteriin — tai piirtää matemaattisia sarjakuvia.

Petra Ainali

Petra Ainali

Petra on koulutukseltaan musiikkikasvattaja ja teatterin opettaja, ja hän opettaa päivätyökseen peruskoulussa musiikkia ja ilmaisutaitoa. Improlavoilla Petra on armoitettu komedienne, jonka esiintymistä on aina ilo katsella ja kuunnella.

Mika Perälä

Mika Perälä

Mika on poiminut takataskuunsa kursseja monipuolisesti teatterin kirjosta (mm. näyttelijäntyö, draamakasvatus, sosiaalinen sirkus), kiertänyt omien lastenesitysten kanssa, säveltänyt teatteriesityksiin musiikkia ja tehnyt improteatteria v. 2007 alkaen sekä muusikkona että näyttelijänä. Tänä päivänä hänet löytää mm. rock-bändin kosketinsoittajana sekä Työväenopiston improryhmien muusikkona. Suomen lisäksi Mika ajattelee musiikiksi – ja pysähtyy välillä laulamaan mieleen juolahtaneen melodianpätkän kännykkään talteen.

Vilma Törmälä

Vilma on aktiivinen taidealan opiskelija, joka viettää päivänsä näytellen Työväen Akatemialla sekä iltansa laulaen, tanssien ja peikonlehtiään sumutellen. Hän on valmistunut klassiseksi laulajaksi Turun konservatoriolta keväällä 2021. Toteemieläimekseen hän kertoo "Kaksin karkuteillä" -elokuvan hevosen ja uskoo, että jäätelön voimalla elämä maistuu parhaimmalta.

Laura Eriksson

Laura on sielukas laulaja ja tulkitsija sekä musiikin ja teatterin ammattilainen. Improilun juuret ulottuvat Lauralla vuoteen 1997, jolloin improvisaatioteatteri imaisi hänet mukaansa. Improlaulut, kokonaisvaltainen läsnäolo, hetkessä eläminen, aitous ja vuorovaikutus ovat hänen sydäntään lähellä. Kohtaamiset, puusaunassa saunominen ja syksyisellä pellolla hevosella laukkaaminen tekevät hänet onnelliseksi.

Leevi Kähkönen

Leevi on ilmaisuvoimainen näyttelijä ja laulaja, joka rakastaa heittäytyä improvisaation pyörteisiin. Leevin suosikkirooli on mateleva hyökyaaltohiiri ja suosikkikarkki Susu-pala. Musiikkiteatterin lisäksi Leevi käsikirjoittaa ja ohjaa elokuvia sekä valmistaa kameroita. Leevin riemurikasta tekemistä värittää alati motto, joka kuuluu että ”Ensin huvi, sitten työ.”

Lauri Lehtola

Lauri on monipuolinen musiikin esittäjä, kuluttaja ja arvostaja. Parhaiten hän viihtyy valkoisten ja mustien koskettimien takana, josta käsin syntyy säestys kohtaukseen kuin kohtaukseen. Jos Lauria ei näy pianon takana, hänet löytää todennäköisimmin metsästä pyörän, suksien tai kartan kanssa.

Timi Karvinen

Timi on multi-instrumentalisti ja kotimaisen laululyriikan kätketty jalokivi. Soinnin esityksiin Timin perkussiot tuovat ryhtiä, ja lava-ajan ulkopuolellakin Timi rakastaa kolistella asioita ja kuunnella niistä lähteviä ääniä.